In de perfecte wereld is een mix van traditionele marketing kanalen (huis-aan-huis folders, advertenties in magzines, affichage,...) en nieuwe marketing kanalen (HTML-emailings, social media, webcampagne, ...) ideaal. Zeker als dit een onderdeel uit maak van een weldoordachte marketingstrategie. Maar als het u aan tijd en/of middellen ontbreekt is email marketing de ideale oplossing!

Email marketing is goedkoper dan de traditionele marketing kanalen. Het ontwerp van de communicatie is vergelijkbaar in prijs maar u bespaart op drukkosten, plaatsingskosten en verzendkosten.

>> Klik hier voor meer info.

Email marketing is efficiënter dan de traditionele marketing kanalen. Dankzij onze handige mailingtool heeft u onmiddellijk zicht op hoeveel personen de communicatie gelezen hebben. Ook kan u zien wie interesse toont in een bepaald onderwerp, product of dienst.

De nieuwe media maakt het ook mogelijk dat de ontvanger van uw emailing uw boodschap makkelijk naar vrienden kan doorsturen of deelt op sociale media zoals facebook, linkedin en andere.

Een email marketing campagne opzetten gaat ook veel sneller doordat je niet gebonden bent aan de tijd die de drukker, postverdeling nodig heeft. In principe kan een email campagne opgemaakt en verstuurd worden in minder dan een halve dag. Dit kan zeer handig zijn als u wil inspelen op bepaalde ontwikkelingen in de actualiteit.

>> Klik hier voor meer info.
 

  Goedkoper, efficiënter en sneller resultaat dan de tradiotionele markting kanalen.
 
  Klik hier om emailmaster te contacteren